About Me

My Photo
new town, Malaysia
Assalamualaikum... Manisnya senyuman itu menunjukkan keakraban dan kemesraan biarpun tiada sebarang ungkapan kata2. Renungan matamu menceritakan sejuta kisah.. kenangan itu akan di abadikan di lubuk sanubari selagi hayat di kandung badan.. menjadi kebanggan pada aku andai dapat memuaskan hati kalian dengan hasil karya yg aku hasilkan. Setiap tempahan akan aku siapkan dengan sebaik mungkin. Diharapkan hasil karya aku dapat membawa sekurang-kurangnya sekuntum senyuman pada kalian dan mereka yang tersayang. pada kalian yang sudah,sedang dan akan 'berurusan'degan aku..tiada ungkapan yang dapat ku sampaikan melainkan jutaan terima kasih yang tak terhingga. Setiap tempahan merupakan kepercayaan dan sokongan pada hamba yang fakir ini..yang sentiasa ingin memperbaiki dan mencari.... terima kasih.. wassalam...salam sejahtera..

THANK YOU FOR FOLLOWING ME

Monday, August 5, 2013

SOME OF LATEST ARTWORKS...

Assalamualaikum...warahmatullahiwabarakatuh

 Pertama sekali,timo kasih la yo sobab ado yang sudi singgah kek blog den yang sunyi ni kan...
Dan macam biaso la..ayat wajib untuk setiap post gak eh..den mintak mahap sobab agak lamo dah tak update blog ni..
Bukan apo,ado la sibuk tolobih sikit sojak duo monjak ni..lukih macam biaso gak cumo ado raso raso macam maleh sikit nak post kek blog,publish @ upload kek fb..tapi yang sobona eh den lukih yo laie mcm biaso..

Salah satu sobab eh,den nak share la dgn korang..den tahun ni dah jadi ayah...pada baby girl den yang pertamo nan comey ya amat ni ha...20/02/2013,pkul 7.30 pagi beranak eh...alhamdulillah.
 NUR ANEESA SOFEA..
Dan sekarang,dia lah yang menjadi sumber inspirasi...
5 bulan
Ok..kek sini den up la sikit,lukisan-lukisan terbaru den..
Macam biaso, buleh kontek den kek 012 6414194 (@whatsapp) @ zizol4484@yahoo.com

Sila Klik gambar












Macam biaso, buleh kontek den kek 012 6414194 (@whatsapp) @ zizol4484@yahoo.com

atau korang boleh tengok kat page bayu dalam facebook, kat sini AKU,POTRET & KAMU


Salam Seni, Salam Ramadhan, & Salam Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..
.........................................Assalamualaikum









3 comments:

Zara Alisha said...

TAHNIAH dapat baby dah... comey anak puan peanut kite ni... (^_^)

bayu d'arts said...

Alhamdulillah..Terima kasih...(0'

Nabila Wanpa said...

Knp gmbr sye xdpt lg ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...