About Me

My photo
new town, Malaysia
Assalamualaikum... Manisnya senyuman itu menunjukkan keakraban dan kemesraan biarpun tiada sebarang ungkapan kata2. Renungan matamu menceritakan sejuta kisah.. kenangan itu akan di abadikan di lubuk sanubari selagi hayat di kandung badan.. menjadi kebanggan pada aku andai dapat memuaskan hati kalian dengan hasil karya yg aku hasilkan. Setiap tempahan akan aku siapkan dengan sebaik mungkin. Diharapkan hasil karya aku dapat membawa sekurang-kurangnya sekuntum senyuman pada kalian dan mereka yang tersayang. pada kalian yang sudah,sedang dan akan 'berurusan'degan aku..tiada ungkapan yang dapat ku sampaikan melainkan jutaan terima kasih yang tak terhingga. Setiap tempahan merupakan kepercayaan dan sokongan pada hamba yang fakir ini..yang sentiasa ingin memperbaiki dan mencari.... terima kasih.. wassalam...salam sejahtera..

THANK YOU FOR FOLLOWING ME

Saturday, November 18, 2017

Assalamualaikum..salam sayang..dan setinggi penghargaan...

Assalamualaikum

Salam Sayang..dan setinggi Penghargaan...
Terima kasih atas segala sokongan dan kepercayaan kalian ..
hanya Allah saja yang dapat membalasnya.

Maaf lah lama dah aku tak update blog ni..
Insyaallah akan muncul beberapa post baru sedikit masa lagi.

untuk sebarang perkembangan terbaru berkenaan karya & info boleh terus cek di laman fb aku..
"bayu loziza" atau page fb aku "Aku,Potret & Kamu"
atau boleh terus call / Whatsapp aku 0126414194 atau klik je link ni www.wasap.my/60126414194

lukisan pensel color lunamenteri wanita keluarga dan masyarakat YB Dato sri rohani abd karim


lukisan toyota ke70hadiah hari jadi souvenir cenderahati


tempahan lukisan potret onlineorder lukisan potret online


tempahan lukisan potret onlinetempahan lukisan potret murah


hadiah cenderahati lukisanlukisan hadiah persaraan


tempahan lukisan potret online viptempahan order lukisan potret


lukisan polishadiah kemenangan



*aku mencari beberapa kenalan & customer yang pernah berurusan dgn aku sebelum ni..ada masalah sikit dgn HP so banyak nombor & info yang hilang.Mohon pada yang berkenaan kontek aku ye..Terima Kasih..

Sunday, October 2, 2016

Nak tempah Lukisan Potret, Pemandangan , meh sini....

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..
OK untuk post kalini aku tak tau nak tulis apa..
kahkahkah...

Kalau nak info lebih lanjut boleh call/whatsapp aku k..
012 6414194
012 6414194
012 6414194
@ email zizol4484@yahoo.com

fb aku "bayu loziza"
@ page fb aku ÄKU,POTRET & KAMU"

dalam ni pun boleh tengok contoh karya aku yg lain..

terima kasih pada semua Alhamdulillah..

TEMPAHAN LUKISAN POTRET
tempah lukisan muka
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
lukisan hitam putih
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
lukisan hadiah mak ayah
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
order lukisan
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
lukisan pensel
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
wajah potret hadiah
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
black and white potrait
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
tempah lukisan murah
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
soft pastel on paper murah
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
potrait family
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
lukisan murah
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
lukisan keluarga
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
tempah lukisan potret
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
tempah lukisan
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET


Sunday, April 17, 2016

TEMPAHAN POTRET ONLINE

Assalamualaikum
Alhamdulillah..
*Post pertama untuk 2016 selepas hampir 4 Tahun aku blog ni tak di usik.hehe

      Terima kasih buat semua peminat seni yang memberikan kepercayaan & menyokong aktiviti seni aku.

      Dan teristimewa buat anda yang mencari cenderahati sebagai hadiah sempena Sambutan Hari Jadi, perkahwinan, persaraan , hari Ibu /Bapa,dan lain-lain..atau koleksi peribadi,Lukisan Potret semestinya salah satu pilihan terbaik.,.

Sebarang pertanyaan untuk maklumat lanjut boleh berhubung (whatsapp) 
-bayu
012 6414194
zizol4484@yahoo.com

*Dibawah adalah sebahagian hasil lukisan Potret

Silakan 'LIKE' page rasmi saya (klik link di bawah)


Silakan 'LIKE' page rasmi kami (klik link di bawah)

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret
Tempahan Lukisan Potret



Tempahan Lukisan Potret
Lukisan Potret kucing

Tempahan Lukisan Potret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...