About Me

My photo
new town, Malaysia
Assalamualaikum... Manisnya senyuman itu menunjukkan keakraban dan kemesraan biarpun tiada sebarang ungkapan kata2. Renungan matamu menceritakan sejuta kisah.. kenangan itu akan di abadikan di lubuk sanubari selagi hayat di kandung badan.. menjadi kebanggan pada aku andai dapat memuaskan hati kalian dengan hasil karya yg aku hasilkan. Setiap tempahan akan aku siapkan dengan sebaik mungkin. Diharapkan hasil karya aku dapat membawa sekurang-kurangnya sekuntum senyuman pada kalian dan mereka yang tersayang. pada kalian yang sudah,sedang dan akan 'berurusan'degan aku..tiada ungkapan yang dapat ku sampaikan melainkan jutaan terima kasih yang tak terhingga. Setiap tempahan merupakan kepercayaan dan sokongan pada hamba yang fakir ini..yang sentiasa ingin memperbaiki dan mencari.... terima kasih.. wassalam...salam sejahtera..

THANK YOU FOR FOLLOWING ME

Thursday, March 22, 2012

Sebahagian daripada lukisan potret yang aku lukis..

Atas permintaan seseorang,aku hasilkan video ni untuk tujuan preview pada pihak tertentu.
Saja aku share kat sini,asyik tengok gambar 'keras' je,tgk slide plak..
Insyaallah nanti aku akan rakam step by step progress aku siap kan lukisan.


 

video
Walaupun dia kata music dlm video ni sedih,layan je la eh..(O:
Maaf sebab kualiti gambar dlm video ni kurang sikit...


Saturday, March 3, 2012

LUKISAN POTRET - Dari Sarawak ke Kedah,dari Kedah ke Kuantan...

Tempahan daripada sorang awek daripada Sarawak,sebagai hadiah istimewa buat Teman Lelaki beliau...(O:
Saiz : 53 cm x 78 cm
Medium : pensel & charcoal

Alhamdulillah,hasilnya telah memuaskan hati Emelda (bukan nama sebenar)
Setinggi pujian ku terima..
Itulah yang di namakan kepuasan,bilamana melihat customer berpuas hati dengan hasil kerja aku..

Jarang aku buat saiz mcm ni,paling menakutkan bila kena frame n pos ke alamat yang Emelda bagi.
Survey punya survey,sorg tauke galeri lukisan kat Parit Buntar rekemen aku pos guna kurier Gdex..
Alhamdulillah,selamat sampai..lukisan beserta frame juga selamat...
fuhhh lega.....

Buat Emelda,terima kasih daun keladi..
Semoga bahagia selalu...(O:



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...