About Me

My photo
new town, Malaysia
Assalamualaikum... Manisnya senyuman itu menunjukkan keakraban dan kemesraan biarpun tiada sebarang ungkapan kata2. Renungan matamu menceritakan sejuta kisah.. kenangan itu akan di abadikan di lubuk sanubari selagi hayat di kandung badan.. menjadi kebanggan pada aku andai dapat memuaskan hati kalian dengan hasil karya yg aku hasilkan. Setiap tempahan akan aku siapkan dengan sebaik mungkin. Diharapkan hasil karya aku dapat membawa sekurang-kurangnya sekuntum senyuman pada kalian dan mereka yang tersayang. pada kalian yang sudah,sedang dan akan 'berurusan'degan aku..tiada ungkapan yang dapat ku sampaikan melainkan jutaan terima kasih yang tak terhingga. Setiap tempahan merupakan kepercayaan dan sokongan pada hamba yang fakir ini..yang sentiasa ingin memperbaiki dan mencari.... terima kasih.. wassalam...salam sejahtera..

THANK YOU FOR FOLLOWING ME

Sunday, October 2, 2016

Nak tempah Lukisan Potret, Pemandangan , meh sini....

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..
OK untuk post kalini aku tak tau nak tulis apa..
kahkahkah...

Kalau nak info lebih lanjut boleh call/whatsapp aku k..
012 6414194
012 6414194
012 6414194
@ email zizol4484@yahoo.com

fb aku "bayu loziza"
@ page fb aku ÄKU,POTRET & KAMU"

dalam ni pun boleh tengok contoh karya aku yg lain..

terima kasih pada semua Alhamdulillah..

TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET
TEMPAHAN LUKISAN POTRET


Sunday, April 17, 2016

TEMPAHAN POTRET ONLINE

Assalamualaikum
Alhamdulillah..
*Post pertama untuk 2016 selepas hampir 4 Tahun aku blog ni tak di usik.hehe

      Terima kasih buat semua peminat seni yang memberikan kepercayaan & menyokong aktiviti seni aku.

      Dan teristimewa buat anda yang mencari cenderahati sebagai hadiah sempena Sambutan Hari Jadi, perkahwinan, persaraan , hari Ibu /Bapa,dan lain-lain..atau koleksi peribadi,Lukisan Potret semestinya salah satu pilihan terbaik.,.

Sebarang pertanyaan untuk maklumat lanjut boleh berhubung (whatsapp) 
-bayu
012 6414194
zizol4484@yahoo.com

*Dibawah adalah sebahagian hasil lukisan Potret

Silakan 'LIKE' page rasmi saya (klik link di bawah)


Silakan 'LIKE' page rasmi kami (klik link di bawah)

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret

Tempahan Lukisan Potret
Tempahan Lukisan Potret



Tempahan Lukisan Potret
Lukisan Potret kucing

Tempahan Lukisan Potret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...