About Me

My Photo
new town, Malaysia
Assalamualaikum... Manisnya senyuman itu menunjukkan keakraban dan kemesraan biarpun tiada sebarang ungkapan kata2. Renungan matamu menceritakan sejuta kisah.. kenangan itu akan di abadikan di lubuk sanubari selagi hayat di kandung badan.. menjadi kebanggan pada aku andai dapat memuaskan hati kalian dengan hasil karya yg aku hasilkan. Setiap tempahan akan aku siapkan dengan sebaik mungkin. Diharapkan hasil karya aku dapat membawa sekurang-kurangnya sekuntum senyuman pada kalian dan mereka yang tersayang. pada kalian yang sudah,sedang dan akan 'berurusan'degan aku..tiada ungkapan yang dapat ku sampaikan melainkan jutaan terima kasih yang tak terhingga. Setiap tempahan merupakan kepercayaan dan sokongan pada hamba yang fakir ini..yang sentiasa ingin memperbaiki dan mencari.... terima kasih.. wassalam...salam sejahtera..

THANK YOU FOR FOLLOWING ME

Wednesday, January 2, 2013

SELAMAT TAHUN BARU 2013

Assalamualaikum....

    Kalini tak mau membebel banyak2,cuma nak minta maaf sebab dah lama tak update blog ni & nak ucap SELAMAT TAHUN BARU 2013...

    dan untuk hasil lukisan2 terbaru bayu,akan bayu update kemudian ye....(O:
Jangan mare...sibuk sikit la kebelakangan ni...jumpa lagi.....hehe

atau kalau korang rajin,boleh tgk kat page bayu dlm facebook ..klik je kat sini AKU,POTRET & KAMU
   (O:

sebarang pertanyaan korang boleh direct call @ sms @ whatsapp ke 0126414194 @ email ke zizol4484@yahoo.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...