About Me

My photo
new town, Malaysia
Assalamualaikum... Manisnya senyuman itu menunjukkan keakraban dan kemesraan biarpun tiada sebarang ungkapan kata2. Renungan matamu menceritakan sejuta kisah.. kenangan itu akan di abadikan di lubuk sanubari selagi hayat di kandung badan.. menjadi kebanggan pada aku andai dapat memuaskan hati kalian dengan hasil karya yg aku hasilkan. Setiap tempahan akan aku siapkan dengan sebaik mungkin. Diharapkan hasil karya aku dapat membawa sekurang-kurangnya sekuntum senyuman pada kalian dan mereka yang tersayang. pada kalian yang sudah,sedang dan akan 'berurusan'degan aku..tiada ungkapan yang dapat ku sampaikan melainkan jutaan terima kasih yang tak terhingga. Setiap tempahan merupakan kepercayaan dan sokongan pada hamba yang fakir ini..yang sentiasa ingin memperbaiki dan mencari.... terima kasih.. wassalam...salam sejahtera..

THANK YOU FOR FOLLOWING ME

Thursday, April 21, 2011

atas sebab2 tertentu,bermula dari 21.04.2011..semua tempahan potret mesti di dahului dengan bayaran deposit...harap maklum terima kasih atas sokongan kalian (O:

atas sebab2 tertentu,bermula dari 21.04.2011..semua tempahan potret mesti di dahului dengan bayaran deposit...harap maklum
terima kasih atas sokongan kalian (O:


micheal jackson


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...